مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام قبلاً هم سوال داشتم در مورد این که خریدار برای فک پلاک نمیاد و بازی میده.
خریدار برای فک نمی‌آمد (به عمد) هر روز یه بهانه الان هم بهانه آورده که کار برایم پیش آمده باس برم تبریز.
الان میگه چون برام کار پیش آمده میخواهید یک وکالت فروش بهم بدید که دیگه هم برای فک هم انتقال‌.
آیا وکالت بهش بدم یا نه، پلاک رو راهنمایی رانندگی گزارش کنم که ماشین توقیف شه.
اگر جواب این باشه که وکالت را بدهم،چه بند هایی در وکالت قید کنم خوبه؟
لازم به ذکر است دو هفته بعد از فروش خریدار از قیمتی که خریده بود پشیمان شده.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اول به پلیس راهورمراجعه سپس وکیل بگیرید.ظریفی09121022422تهران