مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز خودرو

با سلام و احترام
خانم بنده مهریه و نفقه خود را اجرا گذاشته و با توجه به باکره بودن از حق حبس استفاده میکند. من اوایل عقد بخاطر مشکلات مالی که داشتم پلاک ماشین به نامش کردم که بعد از مدتی که از شکایت برای مهریه و نفقه گذشت یادش اومده که پلاکی بنامش بوده ابتدا شکایت کیفری کرد برای فروش مال غیر و‌ ادعا کرد بجای طلا ماشین بنامش کردم که با توجه به اسنادی که داشتم دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به نفع من دادن و فروش مال غیر رد شد حالا شکایت حقوقی کردن تا پول ماشین را بگیرن. و ادعا کردن که بعد از اینکه ایشون روابطشون قطع کردن من ماشین فروختم در حالیکه همون اسناد و پیام ها نشون میده که در زمانی که روابطمون خوب بوده فروختم‌ و کاملا اطلاع داشتن که ماشین برای بدهیم به بانک فروختم شاهد هم دارم.
امروز که قانون برگ سبز در حکم سند رسمی اومده نگران شدم ممنون میشم جواب سوالمو بدید که ایا میتونن منو محکوم کنن درحالیکه واقعا بی انصافیه و خانم و خانوادش از اول به قصد اخاذی وارد زندگی من شدند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید در دادگاه دفاع کرد، اینکه ثمن خرید خودرو را شما داده اید و فقط در ظاهر و صوری بنام خانم بوده، بنابراین مدیون نمی باشید و ... بهتر است وکیل بگیرید