مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ساختمان

باسلام ملکی به متراژ68 متر فروختم که در قولنامه قید شده پایان کار قدیم برای پایان کار جدید نیز درخواست داده بودم که املاک گفت خودش پیگیری میکند کارشناس گفته بود باید متراژ در سند 63/93 بشود که من باتوجه به اصلاحی فروختم یعنی مبلغ دریافتی برای 63متر بوده ملک بالای 30سال هست و داخل حیاط 20سال پیش سرویس بهداشتی و آشپزخانه درست کردن حالا املاک 3میلیونو 500 داده برای باج که خراب نکنند آیا این هزینه را من باید بپردازم و اینکه به جای مهلت تخلیه قولنامه اجاره نوشته آیا کار درستی انجام شده در ضمن بابت فیش های پرداختی به من چیزی نشان نداده اند باید شکایت کنم یا بیخیال شم 10میلیون پول برای انجام کارها نگه داشته بودند. با تشکر

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام این ده تومان را در قرارداد اجاره به عنوان رهن نوشته باشند خوبه چون اگر بخواهند تخلیه تان را بگیرند باید وجه رهن را در حساب دادگاه بریزند و اگر چنین نباشد به شما بستگی دارد که برای سه چهار تومان وقت می گذارید یا خیر