مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام وقت بخیر. اینجانب برای ضمانت وام یکی از دوستان، چک دادم. بعد از گذشت مدتی و پرداخت نکردن اقساط چک در مهرماه 94 برگشت خورد. تا اینکه دوستم اقساط را به روز کرد و موسسه گفت که می توانم چکم را تعویض نمایم، اما آن زمان من به دلیل اینکه در شهر دیگری بودم نتوانستم چک برگشتی را بگیرم. تا اینکه کلا این موضوع را فراموش کردم. و اکنون موسسه مورد نظر منحل شده، دوستم اقساط معوقه زیادی دارد، و بقیه ضامنها هم چک های برگشتی شون را عوض کرده اند. نه دوست من و نه هیچکدام از ضامنین حاضر نیستند که به شعبه مرکزی مراجعه کنیم. من به شعبه مرکزی مراجعه کردم گفتند تا اقساط داده نشود این موضوع به قوت خودش باقیست. شعبه مرکزی نه چک را به اجرا می گذارد و نه روی چکهای دوستم و بقیه ضامنها اقدامی انجام می دهد. نه حاضر به تعویض چک من می شود تا زمانی که پرونده به گردش افتاد همه با هم مراجعه کنیم. متشکرم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام اگر پرداخت کنید می توانید علیه مضمون عنه اقدام کنید ولا غیر