مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن پدر

سلام من هنوز سیزده سالم نشده. بابام منو کتک میزنه فکر می کنه خدا هست. امروز اومده بوده دم در در زده من و مامانم نشنیدیم بعد با سنگ زد به پنجره متوجه شدم که اومده و در رو باز کردیم کلی فحش داد که دیر در رو باز کردیم در صورتی که اصلا نشنیدیم بعد هم به من گفت تو چرا باز نکردی کلی دعوا و اینا.... بعد مامانم هم بهش زنگ زده بود اون موقع که پشت در بوده مامانم نمی‌دونست پشت در بوده حتی جواب نداد بگه دم در هستم که پول تلفن نیوفته بعد اومد دعوا کرد بعد من گفتم خب زنگ میزدی یه چیزی اختراع شده به نام تلفن. بعد گفت بیا رفتم مثل همیشه خداست بزنه تو گوشم اما من اینبار دستمو گرفتم جلو صورتم که نخوره تو صورتم بعد گفت دست بلند می کنی روی من در صورتی که من فقط جلوی صورت و گوشم دستم گرفتم که بهم نخوره بعد منو گرفت زیر کتک افتادم روی زمین با لگد هی بهم میزد بعد مامانم اومد بگه نزاره بهم بزنه به اونم زد داداش کوچیکم که فقط 3 سالشه گریه می کرد بهش میگفت به من نزنه

بعد زد ظرف شکوند که مامانم اذیت بشه جمع کنه

الان هم چون با لگد بهم زده بود انگشت کوچیک پام خیلی درد می کن انقد که فکر می کنم شکسته

اگه ازش شکایت کنم بهش حق میدن یا نه

من واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا دیوونست

حتی تا حالا خواسته با کمربند کتکم بزنه که زده تاحالا