مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی برای بار دوم ارشد

باسلام خداقوت،خسته نباشید،
احتراما، به استحضار میرسانم در سال 1379 مدرک لیسانس در سن 33 اخذ نمودم و در سال 93 در سن 49 سالگی وارد مقطع ارشد شدم در سن 52 سالگی در آبانماه 96 مدرک مذکور را اخد نمودم درصورتیکه در سال 96 با سنوات فعلی 24 ساله سابقه داشتم ، در ضمن سابقه قبلی و فعلی برای بیمه و بازنشستگی احتساب میشود ولی برای اعمال مدرک سنوات فعلی احتساب میشود و من در سال 96 با سابقه سنوات فعلی 24 سال سنوات داشته ام ولی هنوز با پیگیری مکرر اعمال مدرک در حکم برای بار دوم با گذشت4 سال هنوز صورت نگرفته، خواهشمندم برای اعمال مدرک با شرایطی که توضیح دادم شاملم میشود؟ و باید برای اعمال چه اقداماتی انجام دهم چون هرچه میگذرد به بازنشستگی نزدیک میشوم الان با سابقه فعلی 28 ولی با سابقه قبلی و فعلی در حکم 29 سال است تا حقم ضایع نشود و با هزاران مشکلاتی که داشتم توانستم به امیدی مدرک اخذ نمایم تا در حکمم لحاظ گردد. و در ضمن با اخذ مدرک فوق لیسانس رتبه هم تا زمان اعمال مدرک در حکم شاملم نمیشود، مگر اینکه توقف در موعد مقرر برسد الان رتبه 2 و پایه 31 هستم.
توضیح اینکه تا زمان مقرر برسد بازنشست شده ام. و بهمن 1400 به سابقه 30سال میرسم.
لطفا مرا راهنمایی فرمائید.
با مزید تشکر و بهترین احترامات

پاسخ ها :

اعمار مدرک تحصیلی برای بار دوم اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی