مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

س. زوج هستم خانومم شکایت ترک انفاق کرده رای قطعی شده تجدیدنظر به نفع خودم. شکایت ضرب و جرح کرده تو دادگاه بدوی منع تعقیب بود حالا تو تجدید نظر نقض دادنامه زده دوباره رسیدگی بشه. تمکین دادم بهش رفته تجدیدنظر. شرایط ضمن عقدم ندارم برا این که طلاق بگیره. چکار کنم طلاق ندم. راهنمایم کنید که گیر نیفتم برای طلاق؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام حق طلاق با مرد هست چنانچه دلایل محکمی خانم داشته باشند می توانند طلاق بگیرند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حق طلاق با شماست مگر دلایل موجه قانونی از جمله رای ترک انفاق وغیر وحرج زوجه و رای ضرب و جرح و....