مشاوره حقوقی رایگان - توقيف خودرو

سلام خسته نباشيد پدر من يك ماشينو چند سال پيش داده به برادرزادش بعد اون ماشينو فروخته پولم گرفته بدون وكالت از پدر من و پدر من هم يه وكالت به اسم اون شخص زده و تاريخ فك پلاكش گذشته و الان دنبال گرفتن وكالت مجدد از پدرم هست ميخواستم بدونم ميشه ماشينو پس گرفت يا ميشه بگيد مراحل توقيف و برگردوندن خودرو چي هست از پدر من نه قولنامه اي دارن نه واريزي

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به وکالت دادن پدر شما به خریدار ، دلیل و نشانه قبول فروش خودروشان بوده. خیر. نمیشود خودرو را پس گرفت.