مشاوره حقوقی رایگان - توضیحات مجدد در خصوص جد پدری و مشکل جدی ما با وجود بچه ها

با عرض سلام و احترام دختر من تحت عنوان فرار از منزل فرار کرده و رفته با یه آدم شرور خلافکار و معتاد که مدت زیادی را داخل زندان بوده قاطی شده و بعدا یه برگه صیغه نامه را آورده به من داده همانطور که قبلا عرض کردم از ابتدای تولد حتی هزینه بیمارستان را هم من پرداخت کردم تا الان بقول خودش از آذر97 از هم جدا شدن که بچه ها رو آورده پیش ما رها کرده و خودش رفته با یکسری آدم خلافکار معلوم نیست چیکار میکنه فقط من میدونم که از بهمن ماه تا الان 5 بار بخاطر سرقت ماشین و گوشی زندان رفته الان هم معلوم نیست کجاست زندانه یا جای دیگه و بیش از 500 مورد قرار تحت تعقیب براش صادر کردن و هنوز هیچکدام از بچه ها دارای شناسنامه نیستند و هیچ کدام از واکنشهای لازم دوران کودکی را نزدن و وقتیکه بچه نتیجه ازدواج صیغه ای هستن چه ارتباطی به من دارن و باید پیش جد پدریشون باشن حتی هزینه هاشون رو هم اونا رو تقبل کنن نه من که پدر دختر هستم ؟ و الان هم باز با دو تا بچه رهاشون کرده رفته و جالب هست که هر دوتاشون دارای سابقه کیفری هستن و فراری می باشن و حتی مادر و مادر پسره هم بخاطر سابقه محکومیت اجرای وثیقه فراریند و معلوم نیست کجا هستن و ما هم بدلیل سن بالا و مصدومیت شیمیایی و مشکل اعصاب توان نگهداری از بچه ها رو نداریم و پدر پسره جد پدریشون محسوب میشود نه پدر دختر و حتی در عقد دائم هم فرزند دختر به پدر و خانواده دختر نمی رسه و در نهایت اگر قانونا از این طریق به نتیجه نرسیم مجبور هستیم رهاشون کنم برن؛ از اینکه زیاده روی کردم ببخشید با سپاس