مشاوره حقوقی رایگان - پلاک موتور سیکلت

با عرض سلام و حترام خدمت سروران گرامی
سوال :
بنده سال 1394 یک دستگاه موتور سیکلت فروختم به یک نفر که مغازه موتور فروشی دارد با ایشون رفتیم دفترخانه که سند بزنیم سند زدم و این بنده خدا چون موتور فروش هستش موتور رو فروخت به شخص دیگری که بنده هیچ اطلاعی ندارم ازشون و از سال 94 تا بحال دنبال تعویض پلاک نرفتن دلیلش رو نمیدونم الان پلاک رو بنده احتیاج دارم چه کاری از دستم بر میاد
ممنون که وقت میزارین واقعا از صمیم قلب میگم خدا یارو نگهدار همه زحمتکشان این مملکت باشه
بدرود .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن قولنامه یا شهادت شهود مبنی بر فروش موتور ، دادخواست فک پلاک بدهید