مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

اتومبيلي رو خريداري كردم كه بين من و فروشنده بصورت دستي مبايعه نامه امضاء و اثر انگشت و يك نفر شاهد گرفته شده است كه مبلغي رو پرداخت نمودم و الباقي رو طي سه فقره چك قرار شد پرداخت كنم بعد سند بنامم زده شود بعد از مدتي ايشان خودرو را براي همسراشان خواستند و اتومبيل طي يك برگه دست نويس با امضاء و اثر انگشت مبني بر امانت گرفتن خودرو براي تاريخ مشخص به ايشان عودت داده شد كه در تاريخ مقرر پول خودرو را به من برگرداند كه متاسفانه خلف وعده داشتند و پاسخگو هم نيستند و بنده هم مدرك دست نويس قولنامه و همچنين تحويل ماشين با امضا و اثر انگشت به ايشان را دارم لذا ميتونم با اين دو مدرك خودرو را مطالبه و توقيف كنم يا خير؟
با تشكر

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
شما ابتدا میبایست به وسیله یک اظهارنامه استرداد مال امانی را از طرف ایشان درخواست کنید و در صورتی که بعد از آن مال امانی را مسترد ننمود علیه ایشان شکایت کنید. موفق باشید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام با توجه به استرداد پول خودرو به شما و با توجه به عدم پاس شدن چكها ايشان بصورت يكطرفه مبايعه نامه را فسخ نموده و براي شما امكان شكايت كيفري نبوده و فقط ميتوانيد در صورت ورود خسارت دادخواست مطالبه خسارت تقديم نماييد

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه قرار بوده وجه خودرو به شما مسترد شود فقط می توانید دادخواست مطالبه وجه علیه وی تقدیم کنید و در خواست توقیف اموال نیز بنمائید.