مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح

سلام. کسی که مورد ضرب و شتم قرار میگیرید برای گرفتن دیه دقیقا باید چه کارهایی انجام بدهد و چه مراحلی را طی کند؟
متشکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به پزشکی قانونی مراجعه میکند میزان صدمات و طول درمان‌
مشخص شود؛ بعد از طریق دادسرا شکایت کیفری ضرب و شتم و درخواست دیه،با ادله اثباتی مثل شهادت شهود علاوه بر نظر پزشکی قانونی که ارتباط بین ضرب و شتم و ضارب اثبات شود.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بهتر است از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا جهت مشاوره آنلاین با واتساپ به شماره 09393050039 پیام دهید.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
باید با داشتن دلایل منجمله فیلم اخذ شده از دوربین مدار بسته یا شهادت شهود اقدام به طرح شکایت ایراد ضرب عمدی و توهین و تهدید ( در صورت انجام اعمال مذکور ) در دادسرای صالح نموده و بلافاصله تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی جهت ثبت جراحات و ضربات وارده را نمایید

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

ابتدا باید شکایت کنید ونامه پزشکی قانونی دریافت کنید تا شدت ضربات معین بشه که چه مقدار دیه به شما تعلق میگیره پزشکی قانونی میزان دیه هر قسمت از بدن که صدمه دیده رو تعیین ودادگاه براساس آن حکم صادر می‌کنه