مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام با عرض خسته نباشید به وکلای گرامی اینجانب در سال 92 به خدمت سربازی رفتم و به پادگان مرزی فرستاده شدم در مرز ساعت 4 صبح در حال گشت زنی بودم گروهی از قاچاقچیان به ما حمله کردن بنده شدیدا آسیب دیدم ولی درصد جانبازی برای من لحاظ نشد الان نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. باید دید نوع آسیب و میزان شدت آن و معالجات به چه صورت بوده است. تشخیص موارد بر عهدۀ شورای عالی پزشکی است.