مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله پیش فروش آپارتمان

سلام من طی یک مبایعه نامه نصف یک آپارتمان را از سازنده مشارکت در ساخت بدون اطلاع و امضای مالک خریدم در اواخر کار طی جلسه ای که فیمابین من و سازنده و مالک انجام شد من وکالت تام از سازنده گرفتم تا آپارتمان را با تمام برسانم و در این حین باقیمانده مبلغ معامله را با خود مالک که خیلی جاها خودشان هم حضور داشتند و کاشی و درب و سنگ نما و سایر موارد به انتخاب آنها من می خریدم و به پای پرداخت ثمن معامله می نوشتم، در اواخر کار سازنده از دست طلبکاران خودش که به پروژه ما هم مربوط نبود متواری شد و این مالک محترم طی دادخواستی ابطال معامله بنده خواست اون به خاطر شرطی که در قرارداد مشارکت نامه نوشته بودند به ای مضمون: (فروش و یا پیش فروش سهم الشرکه از طرف سازنده تا پایان سازه طبقه پنجم و سازه آسانسور مجاز نمی باشد) و این در حالی است مجوز نظام مهندسی و پروانه ساخت تا طبقه چهارم هست و طبقه پنجم هیچوقت احداث نخواهد شد.
1-سوال اول اینکه با توجه به اتمام کل سازه و نازک کاری و سفیدکاری ساختمان و محقق شدن شرط و تثبیت مالکیت سازنده نسبت به واحدهای سهم خود، آیا مالک زمین حق و سمتی نسبت به معامله بنده دارد که دادخواست ابطال معامله من و سازنده را بدهد.
2- تکلیف شرط مذکور فوق با توجه به پروانه ساخت که چهار طبقه هست و شرط برای 5 طبقه نوشته شده و هیچ وقت هم طبقه 5 ساخته نخواهد شد چیست ؟شرط باطل هست یا نه ؟
خواهش میکنم جهت جلوگیری از ابطال معامله بنده رو راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. بعید است ابطال شود اما نیاز به بررسی مدارک است تا پاسخ دقیقتری دریافت کنید.