مشاوره حقوقی رایگان - سرقت یا کلاهبرداری

با سلام
من در سایت همسریابی با یک خانم از تهران آشنا شدم.
من خودم اهل تبریزم
من رفتم دیدار اون و او با دوستش همراه با 206 اومده بود.. اینا به من کلک زدن و ساکم رو دزدیدن و با ماشین در رفتن که من نتونستم پلاک ماشین رو بردارم.
حالا اونا موقع خرید آب‌میوه رمز کارتم رو دیده بودن.
حدود دو میلیون از کارتم پول برداشتن.. و بالاخره کوله رو با یه پیک موتوری به من رساندن. ..
حالا من که فقط عکس و شماره ی این دو خانم رو دارم میتونم شکایت کیفری بکنم و اگه میتونم به چه اتهامی از آنها شکایت کنم. کلاهبرداری یا سرقت و یا ..........
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید.
سپاس

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عنوان مجرمانه رالازم نیست شما ذکرکنید شماباید موضوع را شرح دهید احتراز عنوان مجرمانه واینکه متهم مرتکب چه جرمی شده است واینکه رفتارارتکابی منطبق باکدام عنوان جزایی است بامقام قضایی است