مشاوره حقوقی رایگان - ارث خواهر

سلام.
دایی من چند سال پیش در حالی که پدر و مادر او زنده بودند فوت کرده است.
بعد از چند سال پدر و مادر دایی من( پدربزرگ مادربزرگم) فوت کردند.
الان زن دایی و بچه های دایی من خونه که ارث پدری بوده رو فروختند.
آیا مادر و خاله های من از برادرشون ارث میبرند (سهم الارث پدر و مادرشون به اون ها تعلق میگیرد چون بعد از فوت دایی ام زنده بودند)
چگونه الان خونه رو بدون اطلاع خواهر های دایی ام فروختند؟
ممنون از سایت و کارشناسان عالی شما

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

چون دایی قبل از پدر و مادر فوت کرده ارث بر نیست و تبعا خانواده وی از اموال پدر بزرگ و مادر بزرگ ارث نمی برند و نقل و انتقال انجام شده فروش مال غیر است .