مشاوره حقوقی رایگان - خرید اقساطی و دریافت نکردن مدارک

با سلام بنده سال 95 یک پراید مدل 78 را اقساطی خریداری کردم و هیچ مدرکی نگرفتم فقط تعویض پلاک کردم آن هم بصورت سه دانگ سه دانگ و او حتی حاضر نشد برگ سبز را به من بدهد و با آن حال از من سفته گرفته بود حالا اقساطم تمام شده نه رسیدی دارم نه سند و برگ سبز را به من دادند نه قولنامه فقط کارت ماشین و بیمه نامه دارم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و ایادی قبل تا فروشنده تقدیم کنید