مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت سربازی

با سلام. رشته من کارشناسی هوشبری هستم و این رشته دارای طرح اجباری می باشید.
منتهی اگر خدمت سربازی حداقل 19 ماه انجام بگیرد از طرح معاف میشویم. من با 15 ماه خدمت و کسری که داشتم خدمت رو به اتمام رسوندم و الان متوجه شدم که حداقل برای دریافت پایان طرح باید حداقل 19 ماه خدمت میکردم. امکان ابطال کارت پایان خدمت وجود دارد که من مجدد به خدمت برگردم

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت سربازی خدمت سربازی سربازی