مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه وجه کارکرد پیمانکاری

با سلام
در دعوی مطالبه وجه کارکرد پیمانکاری که مبلغ دین با جلب نظر کارشناسی مشخص شده و متعاقبا صدور حکم و در دادگاه تجدید نظر قطعی شده. حال جهت مطالبه تاخیر در تادیه وجه، سررسید طلب چه زمانی خواهد بود؟ (تاریخ ارائه صورت وضعیت یا تاریخ دعوی مطالبه وجه یا تاریخ ابلاغ نظریه کارشناسی یا صدور حکم بدوی یا تجدید نظر یا صدور اجراییه)

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام تاریخ تاخیر تادیه در رای مشخص میشود ولی اگر در دادنامه راجع به این موضوع تصمیم گیری نشده از تاریخ تقدیم دادخواست تا روز اجرای حکم حساب خواهد شد