مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم سرمایه گذاری

با سلام، کسی در یک واحد تولیدی که به بهره برداری نرسیده، از بانک وام گرفته و ضامن این وام مالک واحد تولیدی می باشد. وام گیرنده اقساط وام را نداده و بانک از ضامن که همان مالک واحد تولیدی هست، گرفته است. آیا وام گیرنده میتواند از مالک واحد تولیدی، درخواست مقدار سهم و یا خسارت تاخیر تادیه بکند؟ پیشاپیش ممنون از جواب شما.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ضامن می تواند به اندازه مبلغی که داده به مضمون عنه مراجعه کرده و دادخواست مطالبه وجه بدهد.