مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

با سلام.
همسر بنده علیه من با موضوع تمکین شکایت کرده است و با وجود یک پرونده ضرب و شتم که رای آن نیز به نفع بنده قطعی شده و آسیب زیادی به من وارد شده بود، تنها به این دلیل که ضرب و شتم یک بار صورت گرفته قاضی پرونده بنده را ملزم به تمکین نموده اند.
حال چند سوال برای من مطرح است:
1.من چگونه از نحوه صدور اجراییه تمکین توسط ایشان مطلع میشوم؟
2.اگر ایشان اقدام به گرفتن اجراییه تمکین ننمایند بنده بهتر است چه بکنم؟
3.در نهایت در صورت تمکین بنده، من میتوانم از دادگاه تقاضا کنم که از ایشان تعهدی مبنی بر آسیب نرساندن به من گرفته شود و همچنین اجازه خروج از خانه و سر کار رفتن را صراحتا در آن تعهدنامه قید کنند؟ آیا این تعهد ضمانت اجرایی نیز دارد یا صرفا حالت تشریفاتی دارد؟
پیشاپیش از پاسخ شما وکیل محترم سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

1- اگر ثنا ثبتنام کرده باشید از طریق سامانه ثنا متوجه خواهید شد.

2 - در دادگاه تمکین شما بگویید ، من به منزل می روم و فقط وی مرا کتک نزند و در دادگاه تعهد دهد.
درهر حال شما میتوانید از وی شکایت ترک انفاق نمایید .

3- بهتر است هرگونه تعهدی در دفاتر اسنادرسمی انجام گردد. اگر متن تعهد کامل و دقیق باشد ، بله ضمانت اجرایی دارد.