مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تمکین

دادگاه حکم اجرائیه تمکین برام صادر کرده الان باید چی کار کنم تا عدم تمکین زوجه را بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ابلاغ اجراییه به زوجه ایشان مکلف به بازگشت به منزل مشترک میباشد ودر صورت عدم بازگشت مراتب را به اجرا گزارش نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام زوجه باید از شما تمکین کند درغیر اینصورت ناشزه محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با ابلاغ اجراییه به زوجه ایشان مکلف به بازگشت به منزل مشترک میباشد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اجرای احکام ، اجرائیه را به زوجه ابلاغ خواهد کرد و زوجه مکلف است که ظرف 10 روز از ابلاغ اجرائیه ، به منزل مشترک برگردد در غیر این صورت زوجه ناشزه محسوب میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام مسلما حکم الزام به تمکین اجرا مبنی بر تدارک منزل مناسب جهت تمکین به زوجه ابلاغ میشود. و چپاچه زوجه ظرف مهلت مققر در حکم حاضر نگردد ناشزه محسبوب و عدم حضور ایشان را باید ب اجرا اطلاع دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را به اطلاع اجرای احکام مربوطه برسانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از ابلاغ اجراّییه زوجه مکلف به بازگشت می باشد در صورت عدم بازگشت می توانید گواهی نشوز دریافت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید در صورت عدم بازگشت به اجرای احکام اطلاع داده و گواهی نشوز دریافت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید منزلی مستقل با تمام لوازم زندگی تهیه کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما کاری لازم نیست انجام دهید حکم به زوجه ابلاغ میشود و او باید ظرف ده روز به منزل مشترک برگردد در صورت عدم مراجعه به اجرای احکام اطلاع میدهید و گواهی عدم تمکین میگیرید