مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تکمین

من برای اجرائیه الزام به تکمین اقدام کردم ولی متاسفانه رای دادگاه قطعی صادرشده بدون آنکه اجرائیه تکمین باشد لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا در خصوص هر موضوعی باید رای ثابت بشه رای قطعی بشه و بعد از قطع آب آشامیدنی درخواست اجرایی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال مبهم است اگر رای قطعی شده درخواست اجرائیه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از قطعی شدن رای اگر رای به نفع شما صادر شده خودتان پرونده اجرائی باید تشکیل دهید و به استناد رای درخواست صدور اجرائیه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای تمکین بنفع شما است وعلیه همسرتان صادر شده درخواست صدور اجراییه نمایید