مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام خسته نباشید من پدرم رفته تو دفترخونه وصیت کرده که تا من زنده ام خونه مال خودم بعد مرگم مال خانم بعد مرگ او بین ورثه تقسیم شود میخواستم ببینم میشه بعد مرگ پدرم مامانم خونه رو بفروشه و هیچ چی هم به من نده تازه یه دختر عمه ام هم کنار بابام اینا زندگی میکنه میتونه به اون دو سه دنگ بده؟ ممنونم جواب بدین.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر در قالب وصیت باشد تا ثلث نافد است و اگر عقد صلح عمری بوده بله به مادرتان میرسد و بستگی به شرایط ذیل قراداد دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پدرتون تازمان حیاتش میتواند اموالش را انتقال دهد ولی اگر بخواهد وصیت کند فقط تا ثلث اموالش را میتواند وصیت کند