مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

باسلام خانم من بدون اجازه در 95/8/25 مخفیانه خطی خریداری کرده و با یک کارمنده بانک دوست میشود حدودا 2ماه باهم دوست بودن باهم تماس تلفنی و پیامکی داشتن که من متوجه شدم بنا بر دلایلی بخشیدمش الان نزدیک 6ماه است که در فضای مجازی در ساعت های 2.3.4.5.6 شب و در طول روز فعالیتهای مشکوک داشته من با ایشان در میان گذاشتم بدون اجازه من خانه را 20 روزه ترک کرده حتی بدون اجازه من خودش بهمراه برادرش به همراه پسرم که سن قانونی نداری به یکی از شهرهای مجاور رفتن حالا من چکار کنم پدر مادر را دنبالش فرستام نیامد میتوانم الان پرینت تلفن 5 سال قبل را بگیرم و اقدام کنم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

محابرات پرینت بیش از شش ماهه را ارایه نمیکند انهم به دستور دادگاه