مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به رای

با سلام خسته نباشید میخواستم ببینم من اطلاعی نداشتم که برای تسلیم به رای باید تا قبل از 20 روز تجدید نظر بعداز صدور رای نهایی باید تسلیم بزنی چون سابقه دار نبودم و اولین سابقم بود با قید سند موقت ازاد شدم ولی 5 سال حبس و جریمه نقدی و شلاق برام حکم داده الان از تاریخ صدور قرار نهایی تو سامانه ثنا که ثبت شده 24 روز میگذره ایا میتونم تسلیم به رای رو الان بزارم باید چیکار کنم ممنون میشم از راهنماییتون تشکر.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت قطعی شدن رای معرفی خود به احرای احکام برای احرای رای