مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق زوجه

سلام علیکم.
پسری هستم که دو سال است عقد کرده ام و هنوز عروسی نکردم (شروط 12گانه امضاء کردم) در این مدت همسرم از این که بخواهم پولی به او بدهم ناراحت میشد ولی خب من از نظر خرید هدیه و لباس و کفش و مسافرت بردن و ... برای او اقدام میکردم.
حالا اگر بخواهد میتواند به بهانه ترک انفاق طلاق بگیرد؟
من حاضر هستم هر زمان که شکایت کند مبلغ نفقه کل این مدت رو یک جا بدهم ولی قبل از شکایت ایشون واریز پولی برای ایشون از نظر خودش و خانوادشون خیلی قبیح است.
آیا اگر بعد از شکایت ایشون یک جا پول رو واریز کنم، باز هم ایشون حق طلاق دارند؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . بهتر این است که در ابتدا اقدام به واریز وجه در حساب ایشان از بابت پرداخت نفقه نمایید و چنانچه نزدیکی بین شما صورت پذیرفته یا ایشان مدتی با شما در منزل مشترک زندگی نموده اقدام به تقدیم دادخواست تمکین زوجه نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مثبت اندیش باشید معمولا در صورت رضایتمندی مشکلی پیش نمیاید علی ایحال پاسخ شما خیر است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نخیر نمیتونن طلاق بگیرن مگر وکالت در طلاق داده باشین

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
شما هر ماه مبلغی رو بابت نفقه به حساب ایشان واریز کنید حتی اگر این کار باب میل همسرتون نباشه بهرحال به محض وقوع عقد نکاح مرد موظف به پرداخت نفقه همسر خود هست از حساب خودتان به حسابی که بنام همسرتان هست این کار را انجام دهید.