مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظرتمکین

سلام زوجه هستم با وجود اعتراض به اینکه خانه و وسیله منزل میخوام دادگاه تجدیدنظر حکم به الزام دادند درصورتی که خونه و وسیله ندارند حالا که رای قطعیه من چگونه ثابت کنم که زوج خانه ندارند برای تمکین من. آیا میتونم با وجود رای قطعی که الزام به تمکین شدم نفقه از تاریخ اردیبهشت تا الان دریافت کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

چون الزام به تمکین شده اید یعنی قبلا تمکین نمی کردید لذا نفقه سابق بر حکم شامل شما نمی شود
بهتر است شما دادخواست تهیه مسکن مستقل که جزء نفقه است مطرح بفرمایید