مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد اجاره اپارتمان

با سلام
بنده یک اپارتمان در تاریخ 1/4/1399 اجاره کردم و به مدت 8ماه اجاره ملک و پرداخت نکردم تاریخ قرارداد هم چند روز دیگه تموم میشه
مالک هم رفته شکایت کرده
امکان اینکه بنده تا قبل از رای دادگاه اجاره عقب افتاده رو تسویه کنم مالک میتونه حکم تخلیه بگیره
دادگاه مهلتی بابت پرداخت بهم میده
اگر بخوام تمدید کنم و اجاره یک سال بعد رو جلو جلو پرداخت کنم با تعرفه مشخص امکان تمدید مجدد میتونم به خاطر کرونا بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود .
پرداخت نکردن اجاره ربطی به اتمام مدت قرارداد ندارد. در صورت اتمام مدت و تمدید نکردن موجر ، منزل باید تخلیه شود. و موجر بابت طلبش اقدام قانونی کند. تعرفه ای که فرمودید فقط درحد خبر هستش و اصولا و فعلا دولت تعرفه اجباری برای اجاره بها اعلام نکرده چون اگر اینطور باشد صدها مورد دیگر را هم باید کنترل کند زیرا تمام زندگی مالی مردم در صنفهای مختلف به هم گره خورده پس فعلا تعرفه ای در کار نیست بلکه تمدید قرارداد و مبلغش همچنان تابع عرضه و تقاضا و توافق طرفین است فقط دادگاهها و شورا تا حدودی به دلیل شرایط بیماری با مستاجر انعطاف دارند.