مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام وقت بخیر
میخواستم ببینم‌ که میشه از دهیار و شورای روستا شکایت کرد
باب فروش قطعه زمین که در محدوده روستا بوده (جزء زمین های شهرک نو سازی نبوده ) و زمین از زمین های مخابرات روستا بوده که حالا به دلایلی مثل بدهی شرکت مخابرات به بنیاد مسکن بنیاد مسکن تحت تصرف خود دراوده و موقعیت زمین نسبت به زمین های شهرک بسیار بهتر بوده

دهیار و شورا آمدن و زمین رو با طلاع قبلی نسبت به موقعیت و قیمت بدون اطلاع به روستایان نسبت به فروش آن اقدام به فروش و هر قطعه از زمین رو با قیمت 7میلیون تومان که قیمت هر قطعه 120میلیون برآورد شده به اقوام خود فروخته اند
حال میخواستم ببینم میشه از شون شکایت کرد و اگه میشه به کجا شکایت کنیم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بدوا از طریق استانداری و فرمانداری پیگیری کنید.