مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه عدم تمکین

باسلام خدمت اساتید و خسته نباشید.بنده اجرائیه عدم تمکین زوجه رو گرفتم ولی اونها ادرسشونو عوض کردن و نمیتونم پیدا کنم تا با مامور برم دم درشون. یکبار به ادرس قبلی مراجعه کردیم با مامور که نبودن و صورتجلسه هم شد ولی اجرای احکام گفتن باید ادرس دقیق بیارین که با زوجه حرف بزنیم. ایا من اجرائیه گرفتم ولی تکمیل نشده بازم نفقه تعلق میگیره؟ دوم اینکه من برای ادرس چیکار میتونم بکنم. ممنون از لطف همه اساتید و عوامل سایت دادراه

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر به ایشون نفقه تعلق نمی گیره اگر هنگام رسیدگی به پرونده همسرتان در آدرس اعلامی شما ساکن بوده و در جلسات شرکت کرده ,بعد از نقل مکان موظف به اعلام آدرس جدید بوده است. اجرای احکام موظف به اجرای حکم می باشد. این موضوع را با قاضی پرونده در میان بگذارید تا اجرای احکام را ارشاد نمایند

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام نفقه تعلق نمی گیرد ، اجراییه به آدرس قبل الصاق شود

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه در پرونده تشکیل شده ایشون دارای سابقه ابلاغ به همون ادرس سابق رو دارن از طرف شما احتیاجی به اعلام ادرس جدید نیست و زوجه در صورت تغییر نشانی موظف به اعلام این موضوع به دادگاه میباشد و با توجه به صدور حکم قطعی و عدم امکان الزام زوجه عدم استحقاق ایشون به نفقه احراز میشه