مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن و زندانی شدن توسط خانواده

سلام وقتتون بخیر من یه دختر20ساله هستم که پدر و مادرم هر روز منو کتک میزنن و میخوان مجبورم کنن تا بزور ازدواج کنم تو خونه هم زندانیم کردن نمیتونم از خودم دفاع کنم لطفا راهنماییم کنید من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مورد ازار واذیت روحی وجسمی قرار میگیرید میتوانید ابتدا با افراد مورد اعتماد خود صحبت تا با پدر ومادر شما این موضوع را مطرح نمایند ودر صورت عدم حصول نتیجه لاجرم باید شکایت کیفری نمایید