مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. من یک دستگاه تلویزیون در سایت ... فروختم و خریدار اومد در خونه و کاملا تست کرد و بعد پولش رو پرداخت و بعد از دو ماه اومد درب خونه گفت توی صفحه تلویزیون چند تا لکه داره و خواست مبلغی بهش برگردونم ولی من گفتم نه باعث مزاحمت شد قبول کردم که تلویزیون رو برگردونه و من پولش بدم دو روز بعد اوردش و من تلویزیون تست نکرده پولش برگردوندم وقتی تست کردم دیدم اصلا قابل استفاده نیست وهیچ شباهتی به تلوزیونم نداره. حالا میتونم ازش شکایت کنم. و به چه جرمی؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. از طریق شورای حل اختلاف(به وسیله دفاتر خدمات الکترونیک قضایی) تامین دلیل کنید و بعد دادخواست مطالبه خسارت تقدیم نمایید.