مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

باسلام و خسته نباشید. سوالم در رابطه با مجازات کسی است که در یک پارتی شبانه ... مشروبات الکلی مصرف نموده و به یک دختر تجاوز کرده است. در ضمن خود دختر هم مشروبات الکلی مصرف کرده بود و به علت زیاد بودن مقدار مصرفش... الان حال خوشی نداشته و در کما به سر میبرد ... مجازات آن فرد حتی در صورتی که اولیا دختر رضایت داده باشند چیست؟ اگر پاسخ بدین لطف بزرگی به بنده کردین

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

مجازات تجاوز به عنف اعدام . اما اگر رابطه با رضایت بوده بسته به نوع رابطه شلاق