مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و پیمانکار

سلام. بنده مدت 18سال برای کارفرما نیروگاه ... کار کردم البته تمام این مدت قراردادهایم با شرکتهای پیمانکار بوده. حالا بنده را بدون دلیل اخراج کرده اند. شکایت از کارفرما کردم ولی در جلسه رسیدگی و جلسه حل اختلاف رای را به نفع کارفرما صادر کردند. استناد انها این بود که بنده قرارداد مستقیم با نیروگاه ندارم. در جلسه حل اختلاف نماینده پیمانکار هم حضور داشتند که به اعضا فرمودن شرکت پیمانی ما هیچگونه دخلی در گرفتن نیرو یا اخراج نیرو با اراده خود ندارد و تمامی این موارد را به درخواست کارفرما انجام میدهد. حال نه کارفرما مسئولیت اخراج مرا بعهده میگیرد و نه پیمانکار. در این مدت خدمت حداقل ده شرکت پیمانکار تامین نیرو امده و رفته اند ولی کارفرما همان نیروگاه بوده. اکنون تکلیف شکایت من چیست؟

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

سلام
شما از طرف قرارداد خودتون یا همون آخرین شرکت پیمانکاری شکایت کنید