مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام من مهریه امو گذاشتم اجرا ولی بعد با شوهرم آشتی کردم الان یک ماهیه سر زندگیمم ولی ترس اینو دارم که برم از شکایتم رضایت بدم باز شوهرم بد اخلاقی کنه برای همین الان تا حدود یکسال نمیخوام برم شکایتمو پس بگیرم خواستم بدونم تاکی پرونده باز میمونه ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

میتوانید تقاضای استرداد دادخواست یا دعوی رو بدهید و هر زمان مایل بودید مجددا مطرح کنید یا بگزارید رای مهریه صادر بشه اما اجرا نکنید تا همیشه در همین مرحله اماده بمونه