مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی و تغییر کاربری و خرید از سازنده

من یک مغازه خریدم که زمین اوقافی بوده و از سازنده خریدم نه از صاحب زمین ( مستاجر اوقاف ) و در قولنامه قید شد که تمام هزینه سند بر عهده فروشنده هست و صاحب زمین به عنوان شاهد امضا کرد حالا سازنده ورشکست کرده و خبری ازش نیست و اوقاف اخطار برای مغازه داده صاحب زمین میگه من سند رو انتقال میدم ولی هزینه پای خودتون . ما متوجه شدیم علاوه بر انتقال سند که حدود 30 میلیون تومان هست نزدیک 250 میلیون بابت تغییر کاربری باید به اوقاف بدیم این هزینه تغییر کاربری رو کی باید بده؟ ( صاحب زمین و سازنده با هم شریک بودن و من از سازنده خریدم ) تشکر فراوان

پاسخ ها :

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

اگه زمین وقفی به شما فورختن معامله باطل هست و شما فقط بابت مبلغ ثمن پرداختی و خسارات متعلقه نسبت به ثمن (خسارت تاخیر تادیه) مستحق هستید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام به منظور ارائه راهکار صحیح لازم است قرارداد ومبایعه نامه بصورت دقیق مورد بررسی قرار گیردوبا ملاحظه دقیق شروط مندرج درمبایعه نامه می توان مطلوبترین راه حقوقی را انتخاب نمودولی انچه را که می توان در پاسخ به سوال به صورت اجمالی مطرح نمود ممکن است که برای شمای خریدار حق فسخ ایجاد شده باشد که مفید به حال شما نباشد چرا که اولا با توجه به کاهش ارزش پول جبران خسارات وارده را نخواهد نمود در ثانی در صورت فسخ بیع ممکن است که قادر به دریافت ثمن پرداخت شده نباشید لذا موضوع قدری فنی است وتوصیه می گردد با دردست داشتن مستندات حضورا به وکیل زبر دستی مراجه کنید موفق باشید