مشاوره حقوقی رایگان - بطلان قولنامه

باسلام عرض ادب
من زمینی خریده بودم اوقافی، خریدار قولنامه اصلی رو گم کرده بود و فروشنده هم میگفت جعل کرده و شکایت داشتن که در دادگاه تجدید نظر خریدار به نفعش رای داده شده و الان دوباره فروشنده دوباره اومده از اول طرح دعوا کرده برای بطلان قولنامه، آیا می‌تواند ادامه شکایت کنه یا دعواش رد میشه
ممنون و تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکیل نمی‌تواند پیش بینی کند که دعوای شما رد می‌شود یا قبول می‌شود بستگی به ادله ابرازی طرف مقابل و دفاع شما دارد می‌توانید از وکیل متخصص استفاده نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با تغییر سبب
موضوع
و یا اصحاب دعوا
امکان طرح مجدد دعوا به شکلی دیگر متصور است