مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم طلاق توسط دادگاه توسط زوجه

سلام و عرض ادب
همسر بنده به خاطر نفر سوم الان حدود 6 ماهه از خونه رفته و مهرشو اجرا گذاشته و منم هیچ مشکلی با پرداخت مهریه ندارم. بنده عدم تمکین زدم و شکایت رابطه نامشروع غیر زنا کردم و اینکه به هیچ عنوان قصد طلاق دادن ندارم بلکه همسرم" خونه ای که به نامش کردم" رو بهم پس بده. توی جلسه شکایت اولیه به من گفتن اگه توافقی طلاقش ندی (بخشش مهریه در ازای طلاق) که زن بعد از گذشت 2 سال با عنوان اینکه من 2 ساله دور از شوهرم هستم و بدون رابطه جنسی نمیتونم دوام بیارم، قاضی دستور طلاق رو صادر میکنه یا نه؟!
من برای گرفتن رای عدم تمکین یه منزل مسکونی دیگه با تمامی وسایل تهیه کردم و ایا با توجه به رای عدم تمکین و عدم ازدواج مجدد من با کسی بازم قاضی به ایشون اجازه طلاق رو میده؟!

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طبق توضیحات حق طلاقی به زوجه تعلق نمیگیرد