مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مالکیتی

من سال 95 با پدرم به صورت شراکت نصف نصف یه کامیون خریداری کردیم سند 6 دانگ به نام من خورده شد که هم اکنون دچار مشکلاتی شدیم که ایشان قصد دارن با شاهد کل ماشین مال خود کنن همچنین ایشان مدتی پیش دست نوشته ای رو ازم گرفتن که پول منو پرداخت کردن اما پولی واریز نکردن برام همچنین کل پرداختی پول کامیون از حساب من میباشد تکلیف ماشین چی میشه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر ماشین به نام شما باشد کاری نمی توانند بکنند مگر اینکه از اون دستخط برای اثبات ادعای خود استفاده کنند .ومن باید دستخط را مطالعه کنم