مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه پس از 30 سال و بدون هیچ سند و مدرکی

با سلام
پدر بزرگ بنده 30 سال پیش پولی را بابت خرید زمینی به دامادش میده که که برایشان خریداری کنند.
هنگام خرید پدر بزرگم در خارج از کشور بودن و دامادشون زمین را به نام خودشان خریداری میکنند.
حال بعد از درگذشت پدر بزرگم و پدرم، درخواست انتقال سند دست نویسیِ قدیم را به یکی از وراث کرده ایم که ایشون اجتناب ورزیده اند.
آیا امکان مطالبه زمین یا وجه فقط در صورت شهادت بعضی از وراث (تمام وراث حاضر به شهادت نیستند) وجود دارد؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید دلایل قانع کننده دیگری نیز موجود باشد که به آن استناد کنید حتما به وکیل مراجعه نمایید