مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام دو نفر دو تا مبایعه نامه به دادگاه ارائه داده که پدر من فروشنده بوده و من نسبت به امضا و متن مبایعه نامه و محتوای آن تردید دارم حتی اثر انگشت پدر من در ان نیست و مبایعه نامه بصورت دستی که یکی از ان در برگه A3 و دیگری در برگه A4 است می خواستم بدونم من می توانم از آنها شکایت کیفری در دادسرا کنم یا در جلسه دادگاه شرکت کنم؟ در ضمن پدرم فوت شده است. باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شما باید درجلسه دادگاه حضورمیداکنید ودعوا باید به طرفیت شما دردادگاه مطرح شود چراکه شما قایم مقام پدرتان هستید