مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم تمکین وزندگی درمنزل زوجه

سلام و درود
همسر من نزدیک به 3ماه هست که منزل رو ترک کرده لازم به ذکر که مدت یک سال هست درخونه ای بنام ایشون هست زندگی میکنیم.
ابتدا دادخواست استرداد جهیزیه داد که از شورا اومدن بررسی کردن و من تایید کردم لیست رو و رفتن و گفتن باید خونه رو ترک کنید چون ایشان قصد طلاق گرفتن دارن و نمیخوان شما درمنزلش باشی!
من توجهی نکردم تا حالا حتی! بعد دادخواست نفقه داد از سال 92 که من رو محکوم کردن به 21میلیون تومن پرداخت نفقه!بعد از اون دادخواست طلاق رو برحسب حکم نفقه دادن که شورا عدم سازش زد و رفته دادسرا، من هم به حکم نفقه اعتراض کردم زمان بررسیش هفته آینده است، سوالم اینه که میتونم دادخواست عدم تمکین بدم یا نه حتما باید خونه و امکانات خودم الان فراهم کنم ؟؟؟
ودوم اینکه وقتی حکم نفقه هنوز قطعی نشده چطور حسب اون دادخواست طلاق دادن،مگه میشه؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین بدهید برای راهنمایی بیشتر با وکلا مشورت کنید.