مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
فردی قبل از فوت خود در وصیت نامه دستنوشته خود قید کرده که وراث بخشی از املاک ایشان (مقداری مشخص) را بابت بدهی که از قبل به شخصی داشته به او واگذار کنند، ایا همسر فرد متوفی میتواند اینکار را انجام دهد یا به رضایت سایر وراث هم نیاز دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
از اطلاق کلمه وراث دلالت برهمه وراثه دارد یعنی همه وراث باهم نه یکنفربه تنهایی

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بدهی جزو دیون ممتازه متوفی می باشد و قبل از تقسیم اموال ابتدا باید دیون متوفی پرداخت گردد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

به رضایت هیچکدام از وارث نیاز نیست ابتدا دیون متوفی از ترکه پرداخت میشود و پس از آن باقی مانده ترکه بین وراث تقسیم میشود