مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

سلام . من برای اجرا کردن مهریه به اداره اسناد مراجعه کردم و در اونجا فهمیدم یک ماه قبل شوهرم منزلش رو به نام برادرش کرده . ضمنا ماشین ایشان رو توقیف سیستمی کردم اما به خود ماشین دسترسی ندارم که توقیف فیزیکی انجام بدم یعنی مخفی شده . کسر از حقوق ایشان رو هم گرفتم دوماه پیش اما هنوز چیزی از حقوقش برای من واریز نشده . ایا اقدام دیگه ای میتونم برا گرفتن مهریه انجام بدم؟ چون بعضا دیدیم که در دادگاه پیش قسط تعیین میشه چطور برای اون باید اقدام کنم؟ یا اینکه ایشان بعد از اینکه من منزلش رو ترک کردم به نام غیر زده یا موجودی حسابش خالی شده ایا قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اینها اقدامات اولیه در جهت توقیف اموال هست در مراحل بعد از طریق دادگاه حکم محکومیت ایشان به پرداخت مهریه صادر میشود