مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده متن وکالت نامه الکترونیک

من قرارداد با یه وکیل بستم ولی فرم کاغذی از قرارداد بهم ندادن و بدون اینکه متن قرارداد رو ببینم الکترونیکی امضا کردم. برای اطلاع از متن قرارداد به دفتر خدمات حقوقی مراجعه کردم ولی گفتند ما دسترسی نداریم. پروفایل ثنا و سامانه عدل ایران رو هم چک کردم ولی متن قرارداد رو اونجا نگذاشته بودند
اگه امکان داره لطف کنید راهنمایی کنید که کجا می تونم متن قرارداد رو ببینم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از وکیلتان بخواهید دراختیارتان خواهد گذاشت