مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان بودن فروشنده

با سلام
ماه پیش ملکی را خریداری نمودم.فروشنده دارای وکالت از طرف صاحب ملک می باشد.60 در صد پول را دادم و مابقی را از طریق اوراق مسکن و رهن خانه قرار شد به فروشنده تحویل دهیم.خانه رهن رفته و مقداری از پول رهن دریافت شده از مستاجر نیز به فروشنده داده شده.اوراق خریداری شده و تحویل بانک مسکن برای تشکیل پرونده شده لیکن فروشنده را پیدا نمی کنیم تا کپی کارت ملی و شناسنامه اش را بگیریم و به بانک بدهیم .هرچه میگردیم وجود خارجی ندارد؟واقعا مانده ایم تکلیف ما چیست.اصل سند و مدارک دست مشارواملاک هست.باید این هفته خانه را تحویل مستاجر بدهیم .واقعا نمیدانیم اگر پیدا نشود تکلیف ما چیست؟توضیح اینکه در مبایعه نامه آدرس محل کار فروشنده وجود دارد که عملا آنها هم از ایشان خبری ندارند.
لطفا ما رو راهنمایی بفرمایید.
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. اگر نتوانید مشکل را به طریق مسالمت آمیز حل کنید و قرار باشد از راه قانونی اقدام کنید خیلی بیشتر از یک هفته و یک ماه و گاهی اوقات یکسال درگیر هستید.