مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان پیش فروش

سلام. بنده سال 98 آپارتمانی پیش خرید کردم که الان حدود 3 ماه از موعد تحویل میگزره و آپارتمان رو تحویل نگرفتم
با سازنده صحبت کردم ایشون میگم چون ساخت خونه بیش از حد طول کشید قاضی قراردادش رو با صاحب زمین باطل کرده و ایشون ناچار شده سند رو به صاحب زمین که مشارکت کرده بوده با ایشون تحویل بده
ایشون به من پیشنهاد کرده به من که پول خودم به همراه مبلغ خسارت که تو قرار داد هست رو از ایشون بگیرم و کنار برم چون سند دیگه به نامشون نیست که بخوان به نام من بزنن در صورتی که قیمت آپارتمان بیشتر از دو برابر مبلغ پیشنهادی هست . در صورت شکایت ایا شانسی برای من وجود داره برای تحویل خونه؟ حتی حاضرم خودم واحد خودم رو که 80 درصد کاراش انجام شده رو تکمیل کنم

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام فروشنده مالکیتی بر اپارتمان دیگر ندارد تا نسبت به تحویل اپارتمان به شما اقدام نماید شما میتوانید برای ابطال قرارداد بلحاظ مستحق للغیر

سلام دیگر سازنده اپارتمان مالکیتی ندارد تا واحد به شما تحویل دهد شما میتوانید بلحاظ مستحق للغیر درامدن مبیع دعوای ابطال معامله ومطالبه ثمن معامله به قیمت روز مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.شما بلحاظ مستحق للغیر درامدن مبیع دعوای ابطال معامله ومطالبه ثمن معامله به قیمت روز ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد آنها باطل شده باشد نمی توانید تحویل بگیرید مطمئن شوید که قرارداد آنها باطل اعلام شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تکلیف قرارداد شما مشخص گردد و در صورتی که قرارد شما باطل شود می توانید نسبت به اخذ خسارت به نرخ عادلانه روز اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید ابتدا تکلیف قرارداد مشخص شود و در صورت باطل شدن میتوانید نسبت به گرفتن خسارت اقدام کتید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مطالبه ثمن معامله به قیمت روز مطرح کنید.