مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک وثیقه

سلام. بابت سفته از شخصی شکایت کردم، درخواست اعسار ایشان رد شد، با گذاشتن وثیقه ملکی توسط شخص ثالث دوباره درخواست اعسار دادند که برای بار دوم رد شد و وثیقه در نوبت مزایده قرار گرفت. باتوجه به قیمت کارشناسی ملک بالاتر از قیمت منطقه احتمال فروش در مزایده بعید بنظر میرسد. ایا باتوجه به اینکه مبلغ طلب من حدود 10درصد از قیمت ملک وثیقه میباشد میتونم از اجرای احکام درخواست کنم به اندازه طلبم از مورد وثیقه بنامم بزنن؟ ایا وثیقه گذار یا بدهکار میتونن مانع بشن و یا اجرای احکام میتونه قبول نکنه یا حق قانونی ست و لازم الاجرا؟ ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما می توانید به میزان طلب خودتان از مال مورد مزایده سند بگیرید یا اینکه تقاضای تجدید مزایده را بنمایید.