مشاوره حقوقی رایگان - قیدنشدن پارکینگ در سند

سلام. ده سال پیش خانه ای را با پارکینگ قولنامه کردیم که در سند نوشته شد چون پارکینگ در صورتجلسه تفکیکی نیامده نمی تواند در سند بیاید و فروش پارکینگ قولنامه ای است ولی این قولنامه به اندازه سند اعتبار دارد. در حالی که آن خانه جز همان یک پارکینگ پارکینگ دیگری نداشت. مادرم به جای خواهرم و خودش و من قولنامه را امضا کرد در حالی که خواهرم صغیر بود ولیی من گواهی رشد داشتم. بعد از 6 سال صاحب ملک واحد دیگری را با آن پارکینگ که به ما فروخته بود فروخت و در سند او پارکینگ را آورد. ما بعد از4 سال که فهمیدیم که فردای قولنامه برای صورتمجلس تفکیکی اقدام کرده و دو هفته بعد و قبل از این که برای ما سند بزند صورتمجلس تفکیکی را گرفته. ما شکایت کردیم و دادگاه تجدیدنظر به استناد این که نمی توانسته قولنامه ای بفروشد درحالی که به کس دیگر با سند فروخته و این که من پای قولنامه را امضا نکرده ام پارکینگ را به ما برگرداند و در سند ما اورد. حال مالک دوم به ماده 477 شکایت کرده و رای به دیوان رفته. آیا پارکینگ را از ما می گیرند؟ مادرم ناراحت است که آن موقع سرش کلاه گذاشته اند.

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

خير روند دادگاهى شما صحيح طى شده ماده ٤٧٧ ناظر به خلاف شرع بودن راى است كه در خصوص پرونده شما صدق نميكند